У Новому році ми запускаємо нові продукти.

Модульні контактори Ex9CHM

Модульні контактори з ручним керуванням Ex9CHM підходять для побутових та будівельних модульних розподільних щитів. Вони використовується як дистанційний або ручний перемикач для управління ланцюгами за категоріями застосування AC-7b та AC-7a (наприклад, змішувачі, блендери, вентилятори, центральний вакуум).

Контактори не можуть використовуватися для розриву струму короткого замикання, тому його слід використовувати із відповідним пристроєм захисту від короткого замикання.

Контактор має 4 позиції на вибір:

  • O - постійно вимкнено
  • AUTO - перемикається, коли напруга живлення подається на котушку
  • I - ввімкнено вручну, автоматично повертається в положення “AUTO” після вимкнення напруги живлення
  • I + P - постійно увімкнено

DC модульні автоматичні вимикачі Ex9BP

DC модульні автоматичні вимикачі Ex9BP призначені для комутації та захисту на постійному струмі. Завдяки своїй незалежності полярностей підходить для фотоелектричних систем.

Автомати можна поєднувати з широким набором аксесуарів, включаючи допоміжні та сигнальні контакти, незалежний розчеплювач та розчеплювач мінімальної та максимальної напруги. Можливо створити розрізнене поєднання аксесуарів. Ці комбінації обмежені лише загальною кількістю, а не типом аксесуарів - всі компоненти поєднуються. На одному автоматі можна встановити до трьох одиниць допоміжних або сигнальних контактів плюс до двох одиниць розчеплювачів.